Zaposlite se u Automaticity

Da li vas zanima QA i automatizacija? Da li se najbolje snalazite u dinamičnom okruženju u kojem se podstiču inovacije i rešavanje problema? Ako je odgovor da, javite nam se! U Automaticity-u, specijalizovani smo za pružanje naprednih QA rešenja kroz automatizaciju i stalno tražimo talentovane pojedince koji će se pridružiti našem timu.

Zašto raditi sa nama?

  • Inovativno okruženje: Budite deo tima koji ceni kreativnost i podstiče inovacije u rešenjima za QA automatizaciju.
  • Profesionalni razvoj: Negujemo okruženje koje promoviše kontinuirano učenje i razvoj, pružajući mogućnosti za lični i profesionalni rast.
  • Najnovija tehnologija: Radite sa najnovijim alatima i tehnologijama u automatizaciji QA, ostajući u toku sa standardima industrije.
  • Kolaborativna kultura: Pridružite se timskom okruženju gde su vaše ideje vrednovane i timski rad je ključan za uspeh.
  • Uticajan rad: Doprinesite projektima koji prave razliku, obezbeđujući kvalitet i pouzdanost softverskih proizvoda u različitim industrijama.

Trenutne otvorene pozicije

Trenutno tražimo pojedince sa stručnošću u sledećim oblastima:

  • Inženjeri QA automatizacije: Unesite svoju stručnost sa alatima za automatizaciju u razvoj robusnih, skalabilnih QA rešenja.
  • QA Lideri: Vodite i mentorišite tim QA profesionalaca, promovišući izvrsnost u QA praksama i procesima.

Kako se prijaviti

Ako ste spremni da svoju karijeru u QA automatizaciji podignete na viši nivo, javite nam se! Da biste se prijavili za bilo koju od naših trenutnih pozicija ili da izrazite interesovanje za pridruživanje našem timu, molimo pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na office@automaticity.rs. Obavezno navedite poziciju za koju se prijavljujete u naslovu poruke.

Pridružite nam se u Automaticity-u i budite deo dinamičnog tima koji oblikuje budućnost QA kroz automatizaciju.