Mi smo
Automaticity

Automaticity pruža usluge QA automatizacije u svrhu poboljšanja efikasnosti i pouzdanosti testiranja softvera. Naš tim ima za cilj da poboljša procese testiranja, kvalitet softvera i ubrza isporuku na tržište.

Naša misija je revolucija u testiranju softvera usvajanjem automatizacije jer ručno testiranje teško ispunjava zahteve modernog razvoja. Želimo da osnažimo preduzeća naprednim rešenjima za QA automatizaciju koja štede vreme i garantuju izuzetne rezultate.

Zašto odabrati nas?

  • Stručnost: Visok stepen ekspertize kada je u pitanju automatizacija testiranja. Držimo korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama kako bismo vam ponudili vrhunska rešenja.
  • Prilagođavanje: Prepoznajemo jedinstvenost svake kompanije, svakog projekta, i prilagođavamo naše usluge kako bi zadovoljile vaše potrebe.
  • Fokus na kvalitet: Prioritet nam je visok kvalitet softvera, koristimo strogo testiranje, garantujući temeljno testirane aplikacije koje su u skladu sa najvišim standardima.
  • Efikasnost: Automatizacija štedi vreme i novac omogućavajući brže povratne informacije, smanjujući cikluse razvoja i povećavajući ukupnu efikasnost.
  • Integracija: Naše usluge se lako integrišu sa vašim trenutnim poslovnim tokovima, obezbeđujući neometani prelazak na automatizaciju.

Kontaktirajte Automaticity i saznajte kako naša rešenja za QA automatizaciju mogu unaprediti vaše poslovanje i pomoći vam da podignete efikasnost i kvalitet na viši nivo.

Upoznajte naš tim:

Andrija Perović

Osnivač & CEO

Goran Pobrić

Suosnivač & COO

Filip Nedović

QA Rukovodilac

Izjava osnivača: Zašto sam osnovao Automaticity

Kao osnivača Automaticity-a, često me pitaju o pokretačkoj snazi koja stoji iza osnivanja naše kompanije. Za mene to je kulminacija skoro decenije QA iskustva i duboko usađena strast ka testiranju softvera.

Tokom svoje karijere vodio sam timove u raznim prestižnim organizacijama, usmeravajući ih ka dostizanju rigoroznih standarda kvaliteta. Različiti projekti su obeležili moje putovanje, od kojih je svaki predstavljao svoj jedinstveni skup izazova, i kroz sve to, ostao sam nepokolebljiv u svojoj posvećenosti da pružim ništa osim izvrsnosti.

Jedna značajna prekretnica u mojoj karijeri bila je moja uloga ambasadora okvira (framework-a) Cypress. Ovo iskustvo ne samo da je obogatilo moje tehničko znanje, već mi je i usadilo duboko poštovanje prema moći automatizacije u vođenju efikasnosti i preciznosti u QA procesima.

Međutim, usred svih ovih iskustava, jedna stvar je postala potpuno jasna — potreba za promenom paradigme u svetu QA, koja daje prednost kvalitetu iznad svega. Ova spoznaja me je inspirisala da krenem na put osnivanja Automaticity-a.

U Automaticity-u, naša misija je jednostavna, ali duboka – da redefinišemo standarde kvaliteta u testiranju softvera. Verujemo u pristup koji integriše manuelne i automatizovane metodologije testiranja, koristeći najbolje iz oba sveta za postizanje neuporedivih rezultata.

Ali naša vizija seže dalje od puke izvrsnosti. Težimo da uspostavimo prvo čvorište automatizacije u Srbiji, pionirsku inicijativu koja će pokrenuti našu kompaniju napred i doprineti rastu i razvoju lokalnog tehnološkog ekosistema.

Štaviše, moja strast za mentorstvom i osnaživanjem drugih bila je pokretačka snaga za osnivanje Automaticity-a. Našu kompaniju zamišljam kao svetionik kvaliteta i osnov za negu ambicioznih QA profesionalaca, gde se znanje deli, veštine bruse i potencijali ostvaruju.

U suštini, Automaticity je više od kompanije – to je svedočanstvo moje nepokolebljive posvećenosti kvalitetu, inovacijama i zajednici. Dok krećemo na ovo putovanje, pozivam vas da nam se pridružite u oblikovanju budućnosti testiranja softvera, jednu po jednu besprekornu liniju koda.